Farthindret FLEXIBUMP tillverkas i Motala

FLEXIBUMP - Protecting People

FLEXIBUMP AB är idag ett specialiserat företag baserat i Motala med 40 års kompetens inom området farthinder och trafiksäkerhetsteknik.

Som familjeföretag med egen tillverkning i Sverige erbjuder FLEXIBUMP gedigen kunskap och stor bredd när det gäller flyttbara farthinder i specialgummi - allt från flexibla väggupp till uppskyltning och sidomarkeringar. Svensktillverkat betyder också här nolltollerans mot barnarbete, justa villkor och en miljösäker produktion.

När du som kund värdesätter service är FLEXIBUMP ett lätt val. Med egen svensk tillverkning och montering, hjälper vi dig enkelt att välja rätt farthinder -och smarta råd bjuder vi på. Marknadens bästa garanti på 10 år och snabba rikstäckande leveranser. Vi levererar kundnöjdhet och service under det hantverksmässiga sigillet "Made in Sweden" som är en del av det registrerade varumärket "FLEXIBUMP - Protecting People". Med hela 40 års försäljningserfarenhet av farthinder har vi nu ett mycket nära och etablerat samarbete med tusentals av landets vägsamfälligheter, bostadsrättsföreningar, bostadsbolag och kommuner. Ingår som standardutrustning vid många räddningsstationer över hela Sverige, Tryggt för dig som kund att veta - och säger en hel del om kvalitén i våra produkter.....

Företaget förvaltar numera den fina historia och verksamhetsutveckling som Björn Thysell grundade i Gävle 1981. Därmed finns en gedigen erfarenhet av smart och marknadsledande teknik och ingår även som standardutrustning i många av räddningstjänstens bilar i Sverige. Leveranser sker alltid direkt från vår svenska produktion med eget lager, utan mellanhänder - och du pratar alltid med samma kontaktperson hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig service och nöjda kunder!

FLEXIBUMP erbjuder enhetsfrakt med hemleverans över hela Sverige för endast 245 kr per beställningstillfälle, gäller oavsett antal kolli och vikt.                        SNABBT, ENKELT OCH SMIDIGT FÖR DIG SOM KUND....

 

 

35 000 sålda farthinder -och 40 framgångsrika år har lärt oss ett och annat. 

Sedan produkten FLEXIBUMP introducerades har den blivit en stor framgång. I samband med ökande export har namnet ändrats, från FARTHINDRET till FLEXIBUMP. Vår idé är kort och gott att utveckla och leverera svensktillverkade farthinder och trafiksäkerhetsprodukter av toppkvalitét!

Förbättringar har gjorts genom åren med reflexer, konstruktion och gummiblandningar. Men i grunden är det samma fiffiga system som sedan starten 1981. Idag marknadens effektivaste flyttbara farthinder och levereras med marknadens tryggaste kvalitetsgaranti på 10 år -och idag finns mer än 35 000 smarta och flexande farthinder av modell FLEXIBUMP i bruk.

Vi söker fler återförsäljare utanför Sverige - We are looking for more resellers outside Sweden !