Om oss

Montering av FLEXIBUMP farthinder


FLEXIBUMP AB är idag ett specialiserat företag baserat i Motala med 40 års kompetens inom området farthinder och trafiksäkerhetsteknik.

FLEXIBUMP är ett familjeföretag som har gedigen kunskap och stor bredd när det gäller flyttbara farthinder i specialgummi - allt från flexibla väggupp till uppskyltning och sidomarkeringar. Svensktillverkat betyder också nolltollerans mot barnarbete, justa villkor och en miljösäker produktion som granskats och godkänts av den svenska och oberoende "Byggvarubedömningen". 

När du som kund värdesätter service är FLEXIBUMP ett lätt val. Företaget har egen svensk tillverkning och montering, mottot är att hjälpa dig att enkelt välja rätt farthinder  – smarta råd får du på köpet.

Med marknadens bästa garanti på 10 år och snabba rikstäckande leveranser levererar FLEXIBUMP kundnöjdhet och service under det hantverksmässiga sigillet "Made in Sweden" som är en del av det registrerade varumärket "FLEXIBUMP - Protecting People".

FLEXIBUMP erbjuder enhetsfrakt med hemleverans över hela Sverige för endast 325 kr per beställningstillfälle, gäller oavsett antal kolli och vikt.

SNABBT, ENKELT OCH SMIDIGT FÖR DIG SOM KUND

Med hela 40 års försäljningserfarenhet av farthinder har vi nu ett mycket nära och etablerat samarbete med tusentals av landets vägsamfälligheter, bostadsrättsföreningar, bostadsbolag och kommuner. Våra farthinder ingår som standardutrustning vid många räddningsstationer över hela Sverige, Tryggt för dig som kund att veta - och säger en hel del om kvalitén i våra produkter.....

Företaget förvaltar den fina historia och verksamhetsutveckling som Björn Thysell grundade i Gävle 1981. Här finns alltså en gedigen erfarenhet av smart och marknadsledande teknik och ingår även som standardutrustning på många av räddningstjänstens stationer i Sverige. 

Leveranser sker alltid direkt från vår svenska produktion med eget lager, utan mellanhänder - och du pratar alltid med samma kontaktperson hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig service och nöjda kunder!

FLEXIBUMP farthinder för säker trafikmiljö
Peder Lindgren – VD för FLEXIBUMP AB

45 000 sålda farthinder och 40 framgångsrika år har lärt oss ett och annat

Sedan produkten FLEXIBUMP introducerades har den blivit en stor framgång. I samband med ökande export har namnet ändrats, från FARTHINDRET till FLEXIBUMP. Vår idé är kort och gott att utveckla och leverera svensktillverkade farthinder och trafiksäkerhetsprodukter av toppkvalitét!

Förbättringar har gjorts genom åren med reflexer, konstruktion och gummiblandningar. Men i grunden är det samma fiffiga system som sedan starten 1981. Idag marknadens effektivaste flyttbara farthinder och levereras med marknadens tryggaste kvalitetsgaranti på 10 år -och idag finns mer än 35 000 smarta och flexande farthinder av modell FLEXIBUMP i bruk.

Se vår korta informationsfilm

Våra farthinder är ej att förväxla med importerade produkter i plastmaterial eller färgat gummi som också förekommer på marknaden. Ej heller med återvunnet material pga. att det i dessa inte går att säkerställa vare sig innehåll, kvalitet och egenskaper.