FLEXIBUMP

Kreativ användning av FLEXIBUMP

Ibland kommer det in beställningar som överraskar. Postnord sökte nyligen en lösning som skulle justera en höjddifferans på 5 cm på deras godsterminaler. Denna lösning underlättar nu lastningen av miljontals paket från lastbrygga till många av Postnords paketbilar. Så för oss som ett mindre familjeföretag är det naturligtvis superkul att se att våra erkänt funktionsdugliga vägbulor kan underlätta på ett lite oväntat sätt ))

Vi har i år även skickat FLEXIBUMP fartbulor till en del kunder som haft behov av att bygga barriärer och "vattenledare" under sommarens skyfall som tyvärr drabbat en del platser i landet. Det har tex. funnits behov av att skydda garagenedfarter och leda bort vatten från industribyggnader mm.

En annan lite ovanligare tillämpning blev också årets leveranser till Scania i Södertälje där det behövdes ett smart rullskydd vid montering av nya lastbilar.

Så detta var bara några och lite annorlunda exempel på hur kunder har resonerat sig fram till en kreativ lösning på hur FLEXIBUMP kan användas för att hjälpa till att lösa en given situation - utanför den traditionella funktionen som effektivt farthinder...........